Conny Gustavsson blir ny daglig leder på Norsk Havbrukssenter

IMG_03051 (002)

Pressemelding:

Conny Gustavsson blir ny daglig leder på Norsk Havbrukssenter

Conny Gustavsson er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter og startet i jobben 31. oktober.

- Vi er svært glade for å få Conny Gustavsson med på laget, sier styreleder Knut Idar Torgnes i Norsk Havbrukssenter. Selv om den siste tiden har vært krevende for hele reiselivsbransjen og også vår virksomhet pga koronapandemien, har vi stor tro på konseptet vi utvikler. Connys kompetanse og erfaring vil være til stor nytte i den videre satsingen og utviklingen av virksomheten, og vi er spente på fremtiden, fortsetter Torgnes.

Gustavsson har solid og allsidig erfaring fra reiselivsbransjen i Norge og utlandet. De siste 4 årene har han som daglig leder ved Malangen Resort AS ledet en virksomhet med over 75 rom/rorbuer og over 50 ansatte. Conny er svensk statsborger og har de siste 15 årene jobbet i Norge.

- Jeg valgte å takke ja til jobben fordi Norsk Havbrukssenter er en spennende virksomhet. Det er interessant å få muligheten til å utvikle selskapet videre og kunne være del av konsernet Torghatten Aqua med mange offensive prosjekter. Jeg har ser et stort potensial i å kombinere reiseliv sammen med visningsaktivitet for lakseoppdrett, og ser Sør-Helgeland som den perfekte destinasjon for denne kombinasjonen, sier Gustavsson.

Under pandemien har Norsk Havbrukssenter utvidet virksomheten med tre nye rorbuer, og selskapet har nå 11 rorbuer med 40 overnattingsplasser. I tillegg kommer gjestemarina og bobilcamping. Selskapet har også visningsanlegg for laks, restaurant og utstilling om havbruksnæringen og Toft i gamle dager. Norsk Havbrukssenter har så langt i 2022 registrert over 36.000 besøkende. Totalt har selskapet 25 hel- og deltidsansatte.