Ny rektor ved Campus BLÅ videregående skole

Bjørn Arve Bønå blir ny rektor ved Campus BLÅ videregående skole. Han starter i stillingen senest til skolestart i august.

-Vi er utrolig glade for at Bjørn Arve har takket ja til å bli den nye rektoren vår, sier en fornøyd styreleder ved Campus BLÅ, Rikke Sivertsen Dahl. Hun er spesielt glad for at den nye rektoren har lang og god erfaring som skoleleder, men også hans kompetanse i relevante fagområder er viktig. I tillegg er han engasjert i lokalmiljøet og i samfunnsoppdraget vårt. Det passer perfekt for Campus BLÅ, understreker Sivertsen Dahl.

-Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på en kjempespennende jobb, sier Bjørn Arve Bønå: -Dette har lenge vært ei meget attraktiv stilling lokalt, med alt som tilhører både havbruket og Helgeland. Timingen nå var god, og det er svært motiverende å kunne bidra til å få Campus BLÅ VGS over fra gründerfasen og inn i neste drifts- og utviklingsfase, sier den nye rektoren.

Skolen på Toft har mye undervisning og aktiviteter ute, og det er utelukkende positivt: - Jeg er kjent for å like frisk luft! Og så kjenner jeg mange som jobber der, og de er virkelig «fremst i skoan», understreker han entusiastisk. Han er altså ikke redd for at det blir mye stillesitting bak PC’en: - Hvis jeg kan nå folk fortere enn ved å sende en e-post, tar jeg beinan fatt, sier Bjørn Arve.

Bjørn Arve Bønå

I dag jobber Bjørn Arve som lektor med tilleggsutdanning, og avdelingsleder ved Brønnøysund Videregående Skole. Han har lang erfaring som leder i skolen, og har jobbet både i barne- og ungdomskolen, og over 10 år i videregående skole. Bønå har
også vært generalsekretær for Landslaget fysisk fostring i skolen samt daglig leder for en privat nettskole siden 2013. Bjørn Arve Bønå har hovedfag i idrettsvitenskap ved Norges teknisk- naturvitenskaplige universitet. I tillegg har han årsenheter i friluftsliv, praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og psykologi.
Det var i alt åtte søkere til stillingen som rektor ved Campus BLÅ videregående skole