Torghatten Aqua ansetter kvalitetsleder

Stian Olaisen_Toft

Torghatten Aqua har ansatt Stian Olaisen som kvalitetsleder i konsernet. Stillinga er nyopprettet, og Olaisen tiltrer seinest 1. juli. Den nye kvalitetslederen gleder seg til å ta fatt: - Generelt er alt som foregår på Toft, spennende.  Jeg gleder meg til å få være den første kvalitetslederen i konsernet.

Olaisen sier at han motiveres ekstra av å være med å utvikle et konsern som ønsker å bygge lokal aktivitet og skape flere lokale arbeidsplasser.

 

Stian Olaisen kommer fra stillinga som driftssjef i Torghatten Midt, avd. Nord. I årene 2017- 2022 var han kvalitetssjef i Torghatten Trafikkselskap, og har fartstid til sjøs som navigatør på ferjer og hurtigbåter i selskapet. Han har også tatt et halvårskurs i revisjonsteknikk av kvalitetssystem. Det handler om planlegging, gjennomføring, avvikshåndtering og rapportering. Han har i tillegg tatt faget «Ulykkesgransking» ved Universitetet i Tromsø.

Stian er ifølge eget utsagn «øyværing» og godt kjent i området rundt Toft. Han er lokal hobbyfisker, men når det gjelder havbruk, har han litt å gå på, sier den nye kvalitetslederen i Torghatten Aqua.

Konsernsjef Øyvind Løvdahl er svært fornøyd med å få på plass en så kompetent kvalitetsleder: -Stian har flere års erfaring som kvalitetsleder, og også erfaring som driftssjef i Torghatten-konsernet. De er gode på kvalitetsarbeid, og erfaringen derfra blir nyttig i den nye jobben. Jeg kjenner Stian Olaisen fra tidligere, og vet hva han står for. Det er i tillegg en fordel at han har lokal tilhørighet, og er skikkelig motivert for jobben, slår Løvdahl fast.

 

Kontakt:

Stian Olaisen, tlf 977 62 036

Øyvind Løvdahl, tlf 957 25 174