Ny driftsansvarlig for Campus BLÅ-kursavdeling

Campus Blå har ansatt Olav Skogmo som ny instruktør med driftsansvar i kursavdelingen. Skogmo skal lede og utvikle kursinnholdet, og sikre at kursene driftes på best mulig måte. -Jeg har vært innleid som instruktør på noen kurs tidligere, og synes det er veldig interessant å få jobbe med ungdom og skole, sier han: - Jeg liker både folket og miljøet på Toft, og gleder meg til å starte den 8. april.

Det blir full fart med en gang for Olav, for første dag i ny jobb skal han lede det tre uker lange kurset D6, dekksoffiser klasse 6 – eller skipsfører på servicefartøy.

Olav Skogmo kommer til Campus BLÅ fra Torghatten AS og tar med seg lang fartstid fra havet. Fra 2015 har han vært kaptein på MF Torghatten, og fra 1999 til 2008 var han skipsfører på hurtigbåten Vegtind. Årene mellom var han offshore på supplybåt i Nordsjøen.

Olav Skogmo 2

-Vi er veldig fornøyd med å få Olav Skogmo med på laget. Han blir en nøkkelperson for å utvikle de maritime kursene våre, sier Alexander Halsen, avdelingsleder for kurssenteret: -Akkurat som oss i Campus BLÅ, inspireres Olav av havet og drives av kunnskap og utvikling. Med den lange erfaringen fra havet, er vi sikre på at han vil gjøre en fremragende jobb med å opprettholde og utvikle kvaliteten på kursene våre, sier Halsen.

Olav Skogmo overtar jobben som driftsansvarlig fra Johan Ormøy, som går over i pensjonistenes rekker.